Appeltje voor de dorst...

Het schilderwerk aan uw huis mag u gerust zien als een uitstekende investering in de toekomst, uw appeltje voor de dorst. Nog even afgezien van het feit dat u het natuurlijk een genot vindt om te zien... is uw huis een waardevol bezit, dat (mits goed onderhouden) zijn waarde behoudt. En dat onderhoud is dus enorm belangrijk. In ons kleine landje zijn de weersinvloeden zoals regen en wind, van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman die met hart voor het schildersvak aan het werk gaat. Herman werkt dus eigenlijk mee aan het op peil houden van uw eigendom op de lange termijn...

 

Wees grote onderhoudskosten voor

Net als bij een auto is het plegen van onderhoud aan uw woning dus noodzakelijk. Het is dus in uw belang om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Als het zover komt dat bepaalde onderdelen gerepareerd of vervangen moet worden, dan maakt u meer kosten dan noodzakelijk is. Het gaat er dus om dat u niet te lang wacht uw huis te laten schilderen.

 

Wanneer kunt u uw huis het beste laten schilderen

 

Als u kleine scheurtjes, blaasjes, het prille begin van verfbladders of afpoederen van de verf signaleert, is het hoog tijd om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen om uw huis te laten inspecteren. Hierin kan ik voor u beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd, of dat het nog verantwoordt is het onderhoud uit te stellen.